a


- 18 години стаж във вътрешните довършителни ремонти и строителни дейности в България и чужбина.
- Коректни в поетите ангажименти към клиентите.
- Отговорни за качеството на услугите, които извършваме.
Спестете време, нерви и средства, обадете ни се и получете пълна оферта, реален срок за изпълнение на вашия ремонт и пълна организация на работния процес!
Резултат – завършен и почистен от груби отпадъци обект!

Понеделник - Петък 08:00 - 19:00

Събота и Неделя - Почивни дни

0882 71 25 77 / 0885 730 60

yosiff@remontirai.net

СОФИЯ, ЖК. СВЕТА ТРОИЦА

бл.358, партер

Top

Боядисване

Латекси – Вододисперснитете бои са сред най-ефективни и лесни за прилагане продукти за интериорно боядисване. На това се дължи и голямата им популярност в това приложение. С тях могат да се оцветяват стени и тавани, като цветовите възможности позволяват създаване на индивидуален стил на всяко помещение.
При цветно боядисване на интериорните стени имате предвид, че различните цветове и нюанси, както и съчетаването им, въздействат на настроението и поведението на обитателите на помещението. Това важи с особена сила, когато става въпрос за стените, защото техния цвят остава много по-трен във времето, отколкото този на другите интериорни елементи.

Затова при избора на интериорна боя трябва да се вземат предвид основните оптични, естетични и психологични свойства на цветовете.

Студените цветове правят помещенията да изглеждат по-просторни, но трябва да се подбират по-светли нюанси и то само за добре осветените помещения, защото в противен случай се създава усещане за хладина.

Тъмни помещения

За по-тъмните стаи е препоръчително да се използват топли цветове, които отразяват по-добре светлината.Успешното съчетание е резултат от комплексното въздействие на трите основни измерения на цветовете – нюанс, цвят и степен на отразяване.

Установено е, че най-приятно за възприемане от човешката психика е комбинирането на 2/3 от един цвят и 1/3 от друг. Тъй като цветовете могат да създават илюзии, те успешно се използват за прикриване на недостатъците и подсилване на добрите страни в помещението. С цветовете може да се промени визуално формата на стаята. Например, наситеният цвят в основата на стените и по-светлият нюанс в горната им част до тавана правят помещението по-затворено. По-светлите цветове на стените в сравнение с тези на пода и тавана правят стаята по-широка. Ако таванът и стените са боядисани в по-наситен цвят, се създава усещане за по-нисък таван.

Предимства – бързо изсъхване, качественото покритие.

Предлагаме боядисване и със скъпи и качествени бои като LEVIS, DULUX, BENETTON, SIKKENS, BENJAMINE MOORE и др.